Om os

Love your twist and be your brand – Dette er hele essensen bag os!

Love your twist blev grundlagt i 2016 af Helene Springborg & Mohamed Shabib

Vi er en ung og dynamisk virksomhed med mere end 20 års erfaring inden for tekstil og produktion, som i dag beskæftiger 40 medarbejder på henholdsvis administration, produktion og lager samt sourcing i Kairo. Igennem mange år har vi produceret til nogle af Europas største varemærker – derfor mener vi selv at vi kan producere det produkt, der lige netop passer til dit behov. Fabrikken blev grundlagt i Kairo i 80’erne, hvor vores kerne kompetence var produktion af undertøj til mænd & kvinder. Derfra har vi udvidet sortiment til, at producerer stort set alt. Vi ejer hele produktionsprocessen fra start til slut, hvilket sikre en konstant høj kvalitet, fleksibilitet samt konkurrence dygtige priser. Vi er en familieejet virksomhed med både danske og egyptiske rødder. Vores Fabrik holder til i det gamle centrum af Kairo, hvor der oaser af liv og glæde.

Gennem årene har Helene Springborg skabt sig en karriere inden for tekstilbranchen og har arbejdet for nogle af verdens største brands (H & M, Bitte Kai Rand, Zara, Sand, Noa Noa og Veldhoven group). I 2016 har Helene indgået partnerskab med Mohamed Shabib, som er en tidligere professionel tennisspiller som fokuserer hovedsageligt på sportsmarkedet både nationalt og internationalt.

Vision

Vores forretning er altid drevet af vores værdier og vi stræber efter operationel excellence samt langsigtede samarbejde med vores kunder. Som en selvstændig familievirksomhed, der ejer forsynings kæden, er vi i stand til at anvende vores værdier i hvert trin af produktionsprocessen. Vi har altid arbejdet ud fra at yde professionelt og være den seriøse leverandør.

Dette betyder for vores kunder at vi servicere jer med integritet, dedikeret ekspertise og holder barren høj – for med topkvalitet, rettidig leverancer samt attraktive priser kan vi sammen opnå vores fælles mål.