Polo-shirts

Poloshirts er det klassiske valg og hører til i enhver garderobe.

Med en poloshirt er medarbejderne altid velklædte på jobbet, til kundebesøg, til messe, ja stort set til alt. Poloshirts er det optimale valg, når kvalitet, stil og slidstyrke er i højsædet.
Vi tilbyder markedets største udvalg, når det gælder farver og størrelser samt de bedste kvaliteter.

Vores poloshirts er produceret af den velkendte egyptiske bomuld, som er den utvivlsomt fineste på verdensmarkedet. Den er karakteriseret ved særligt lange fibre, som giver stor slidstyrke og elasticitet.

Egyptisk bomuld dyrkes og forarbejdes ved den frugtbare jord langs Nilens bredder, der løber mere end tusind kilometer fra det sydlige til det nordlige Egypten. Egypterne kalder deres unikke bomuld for “Det hvide guld” på grund af dens luksuriøse kvalitet og lange holdbarhed. Den er værdsat for dens lange frøuld som kan blive helt op til 5,5 cm lang. Dette gør den håndplukkede egyptiske bomuld til verdens fineste. Den holder længere og absorberer væske bedre. Vi bruger kun kæmmet bomuld i vores produktion, hvilket giver en blødere, finere og mere holdbar kvalitet.

Se hvad vi kan tilbyde af produktion i t shirts

 

 

Klassik Poloshirt I piqué kvalitet med ribkrave, stolbe lukning, hvide knapper (fås også med tone i tone knapper) samt rib afslutning ved ærme. Normal fit samt bryst lomme
100 % Egyptiske Bomuld
240 g
S-M-L-XL-2XL – kontakt os ved yderligere str
Lager farver Sort, hvid, gey melange , navy – kontakt os ved yderligere farve ønsker
Fås også med lange ærmer

 

 

 

 

 

Polo i viscose til mænd tæt siddende model.
95 % Viscose, 5 % Elastane
S-M-L-XL-2XL – kontakt os ved yderligere str
Lager farver Sort, hvid, imperial blue, Golfgreen, red orange – kontakt os ved yderligere farve ønsker