Fabrikken

I mere end 40 år har vores fabrik ligget i centrum af Kairo, lige ved siden af Saint Marcs Coptic Ortodoks Cathedral. Fabrikken er privatejet og familiedrevet gennem to generationer med både danske og egyptiske rødder. Gennem årene er vi vokset, således at vi i dag ejer hele produktionskæden fra start til slut.

Vores ansatte har haft en stor rolle i den udvikling, som vi har gennemgået over de sidste 40 år. Vi sætter stor pris på deres dedikation og kvalificerede knowhow, der gør det muligt for os at følge med i den konstante udvikling, som modebranchen stiller krav til. Vi stræber konstant efter at forbedre vores produktionsprocesser, samt at være first in class når det gælder kvaliteter og service.
Det er vigtigt for os at vores medarbejdere har ordentlige arbejdsforhold – dette prioriteres højt og vi arbejder dagligt på at opfylde kravene for CSR.

Fast Fashion er et afgørende element i nutidens produktion inden for mode – dette gør Egyptens geografisk placering meget attraktiv. Med en central placering i Nordafrika er det nemt at eksportere vare til den vestlige verden med høj effektivitet og lave fragtrater.